3Kilos

Varianter

999.9 gold

3Kilos Vodka 750 ml

3 KILO VODKA GOLD er en exceptionel vodka med en blød smag – lavet af noget af verdens bedste hvede.

Vodkaen er destilleret 5 gange, hvilket er med til at sikre den specielle kvalitet i vodkaen.

Kvaliteten er, som flasken også udstråler, inden for den absolutte topkvalitet.

Denne unikke vodka bliver desuden leveret i en håndlavet flaske med et patenteret design, der repræsenterer en historie, der var med til at redde ikke bare den amerikanske økonomi, men også hele verdensøkonomien.

3 Kilos Vodka har nemlig til formål at hædre den såkaldte ”Gold Reserve Act” i USA, der var en lov, der blev vedtaget efter den voldsomme økonomiske krise i 1930’erne. Loven tvang de amerikanske borgere til at sælge deres guld til den amerikanske regering, som herefter omsmeltede guldet til guldbarre og opmagasinerede det i en topsikker bygning i Fort Knox, Kentucky i USA, der stadig findes den dag i dag. 

Flasken indholder 40% Vol.

999.9 Silver

3Kilos Vodka 750 ml

3 KILO VODKA SILVER er en ny udgave for dem der bedre kan lide sølv frem for guld! Men det er stadig en absolut ultra-premium vodka – en af de aller bedste på markedet.

Det bliver simpelthed ikke mere luksuriøst end vodka formet som en guldbarre! Denne gang bare i en flot sølvfinish! Du kan jo også købe en hel stabel flasker og starte dit eget Fort Knox.

Den letgenkendelige 3 KILOS SILVER guldbarre er fyldt med lækre små detaljer – bagsiden af låget er for eksempel indgraveret med et rids af Fort Knox.

Flasken indholder 40% Vol.

Coco gold

3Kilos Coconut Vodka 750 ml

Ny udgave fra 3 kilos – denne gang med et frisk twist af kokos. Den smukke guldbarre kommer nu i et frækt guld/white look.

Her får du den populære guldbarrevodka i en helt ny udgave. 3 KILOS COCO GOLD VODKA er helt ny på det danske marked. Det er em lækker vodka/vodkalikør som vil tage dine drinks til et nyt niveau. Den har en fantastisk frisk, sød og naturlig smag af kokos. En utrolig vel balanceret smagsoplevelse. Og den nye guldbarre er virkelig smuk og eksklusiv.

Basen for 3 KILO COCO GOLD VODKA er den samme som fra 3 Kilo Guld bare tilsat frisk kokos. Basen er altså et destillat lavet på gylden europæisk hvede, som destilleres 5 gange på et colum still. Det giver et ultra rent og helt fejlfrit destillat, som giver en mild base for kokosvodkaen.

Flasken indholder 30% Vol.